Restaurant Het Ambacht in Heerenveen
Het nieuwe restaurant in Heerenveen staat voor culinair genieten in een stijlvolle omgeving. Het Ambacht is een restaurant met een sociale ster en staat midden in de samenleving met producten uit de eigen Friese omgeving. Het restaurant biedt jongeren die een 'valse start' hebben gemaakt op de arbeidsmarkt een tweede en nieuwe kans.
Sweachster Angus is een 'grutske' leverancier van het restaurant van chef kok Henk Markus. Naast het leveren van vlees willen we ook een bijdrage leveren aan het sociale karakter van het restaurant. De jongeren komen in contact met de kudde en kennen de herkomst van het vlees. We vertellen van onze koeien en onze filosofie: Sweachster Angus, de natuur in vlees.
Gepubliceerd: woensdag 14 maart 2012
Overige archief nieuwsberichten
- 03-10-2013 | Het Beste Rundvlees van Nederland
- 03-07-2013 | Fokstier is weer gearriveerd
- 29-06-2013 | Jonge stieren verkocht
- 23-04-2013 | Q-rund beoordeling
- 23-04-2013 | Nieuwe generatie Sweachster Angus
- 30-03-2013 | Het vee naar buiten
- 12-12-2012 | Nederlands Aberdeen Angus Stamboek
- 28-06-2012 | Artikel Boerenvee
- 28-06-2012 | One more to go!
- 11-05-2012 | Al 5 kalveren geboren
- 03-05-2012 | Food & Health
- 22-04-2012 | Ruimte voor de Sweachster Angus
- 03-03-2012 | Koeien krijgen meer 'buik'
- 19-02-2012 | Tapas van Sweachster Angus
- 05-02-2012 | Vorst bij Sweachster Angus
- 01-02-2012 | Sweachter Angus webwinkel online
Klik hier om naar de nieuwspagina te gaan.