Sweachter Angus webwinkel online

Woensdag 1 februari 2012, De Sweachster Angus webwinkel is online! Na een periode van intensieve voorbereiding is de webwinkel online en daarmee komt het vlees van Nederlandse Aberdeen Angus runderen voor een grotere groep bewuste consumenten beschikbaar.

Sweachster Angus, de natuur in vlees is een mooi voorbeeld van SlowFood, puur, eerlijk en lekker. Naast een winkelgedeelte is er ook ruimte gemaakt voor het verhaal van Sweachster Angus. Uitgebreide informatie is beschikbaar, social media zijn geintegreerd in de site. Hierdoor is de kudde van Sweachster Angus met slechts een enkele muisklik te 'volgen'. Naast vlees is het mogelijk om in de webwinkel een kookworkshop  te boeken. Met een groep koken in de kookstudio van Sweachster Angus.

Het bedrijf Van der Let & Partners Identity uit Heerenveen tekende voor het ontwerp en is verantwoordelijk voor de techniek van de webwinkel. Aankopen doen kan veilig en eenvoudig, door middel van iDeal of een automatische incasso is de betaling geregeld. Een bevestiging hiervan geldt als afhaalbewijs. Peter Leon wijn en spijs is de fysieke winkel, hier kan het vlees worden afgehaald. 

Gepubliceerd: woensdag 1 februari 2012

Overige archief nieuwsberichten


Klik hier om naar de nieuwspagina te gaan.