Filosofie: 'de natuur in vlees'

U als consument oefent met uw inkopen bedoeld of onbedoeld invloed uit op het dierenwelzijn. Informatie over en een transparante kijk op vlees maakt dat u bewuster om kunt gaan met uw invloed en de keuze voor duurzamere voedselproductie. Zij het op kleine en lokale schaal, Sweachster Angus wil hieraan een bijdrage leveren: “Rust en ruimte voor de dieren, dichtbij in een omgeving waarin we zelf ook graag verblijven. Geen gehaast en gesleep met de dieren en het vlees. Kortom vlees met weinig kilometers, duurzamer kan haast niet.”

Een overzichtelijke korte productieketen met een duurzame basis. Sweachster Angus is niet een schakel in een keten, maar is een keten op zich. Het zijn slechts enkele stappen vanuit de natuur naar uw keuken. Stap voor stap bewuste keuzes, keuzes voor de dieren en voor de omgeving. Kwaliteit van leven geeft kwaliteit van vlees. Het een weerspiegelt zich in het ander.